Робоча зустріч щодо виплат вимушено переміщеним осібам Свалявської громади

29 березня представниця Закарпатського благодійного фонду «Едельвейс» Ганна Цімболинець провела робочу зустріч із виконуючою обов’язки Свалявського міського голови Мирославою Скрипинець щодо координації спільних дій, спрямованих на додаткову соціальну підтримку соціально вразливих категорій населення з числа вимушено переміщених осіб.
Ганна Цімболинець зазначила, що Закарпатським благодійним фондом «Едельвейс», в межах співпраці з Міжнародною організацією з міграції (Агентство ООН із питань міграції), за сприяння Закарпатського регіонального відділення Асоціації міст України та коаліційного об’єднання «Рада територіальних громад Закарпаття» реалізовується міжнародний проєкт фінансової допомоги для вимушено переміщених осіб.
В межах цього проекту кожен член родини тимчасових переселенців, в яких є вагітні, люди старшого віку та діти, отримає матеріальну допомогу в розмірі 2220 грн.
Виплата залежить від правильності оформлення необхідних документів, і саме це буде зроблено в результаті співпраці фонду з місцевою владою.

Мирослава Скрипинець завірила в максимальному сприянні представницю Закарпатського благодійного фонду «Едельвейс».