Вже сьогодні радіо рушниця проти дронів поїде до 128 бригади!

100 днів війни змінили нас всіх. Проте маємо і дещо, що залишилося незмінним. Відчуття рідного дому, відкриті серця та готовність допомогти. З перших днів повномасштабної війни нація згуртувалася і витягнулася як струна. Кожен і кожна на своєму місці хвилина за хвилиною наближаємо Перемогу. Ми продовжуємо передавати на фронт необхідне. Окрім іншого, сьогодні це – спеціальна рушниця для боротьби з ворожими дронами.
Вона вже їде у вправні руки наших хлопців. Знаю, багато хто вважав таку передачу малодосяжною. Але це ще раз показує, як сильно ми змінилися. Ми надзвичайно вдячні кожному і кожній, хто допоміг. Доземний уклін! Ваш крок перетворився на могутню силу громади, що надійно підтримує наше війско. Нашу спільноту, нашу єдність не зламати. Разом ми сила і в боротьбі, і, впевнений, у майбутній відбудові країни. Так переможемо. Слава Україні!
Володимир Химинець Антон Громовий Andriy Lyubka Руслан Чорнак Анатолій Ковальський Миша Синявський Віктор Нестеренко Диана Баринова Сергій Міхайлевський Микола Палінчак Виталий Герзанич Оксана Синявська Anton Antonenko Юля Химинець Осадчук Larisa Petriv Леся Андрусь Svitlana Tyrutska Alexandra Canyko Misha Popovych Віталій Шимоняк Mariya Khymynets Людмила Химинець