Проектна менеджерка ЗОБФ «Едельвейс» Ганна Цімболинець отримала нагороду у Брюсселі!

Проєкт Віртуальна реальність єднає Карпати: інтерактивні шкільні лабораторії здобув перемогу у конкурсі «Interreg Project Slam – 2022!», проект реалізовується АРР «Закарпаття» разом з румунськими партнерами.
Цьогоріч проект представляла проектна менеджерка ЗОБФ «Едельвейс» Ганна Іванівна Цімболинець! Interreg Europe – це програма міжрегіонального співробітництва, яка співфінансується Європейським Союзом. Європейський Союз прагне зменшити відмінності в рівнях розвитку, зростання та якості життя в регіонах Європи та між ними. У Брюсселі відбувся фінал щорічного європейського конкурсу «Interreg Project Slam – 2022!», в якому визначають найкращий проєкт року. За словами організаторів конкурсу, понад 40 проєктів з різних країн Європи було подано до участі, з них тільки 6 обрали до фіналу.

Переможців визначали у декілька етапів, враховуючи також глядацькі симпатії. У підсумку перше місце отримав проєкт «Віртуальна реальність єднає Карпати: інтерактивні шкільні лабораторії». У трійці найкращих також проєкти програм Угорщина-Сербія (друге місце) та Іспанія-Португалія (третє місце).

«Вперше за історію конкурсу «Interreg Project Slam – 2022!» українсько-румунський проєкт обраний до участі й здобув перемогу.